Lyckas igen....

Ja att bli sjuk är jag bra på förkyld så jag inte kan andas eller så hostar man ihjäl sig, men börjar bli bättre nu.
Har lite kul åt mina katter nu, min honkatt Sakura har börjat löpa och Tiger som är hane springer efter. Så har blivit att dela upp lägenheten i camp en katt får sovrummet plus köket och balkongen. Sen får den andra vardagrsummet och badrummet.
Det roliga i det hela är de vill så gärna in i den andra delen så brukar öppna dörren och ja de byter plats utan man behöver röra dem :D ser helt knäppt ut :D
Men kommer bli bättre snart har ordnat tillfälligt p-piller för Sakura när vi pratar om att ta 1 kull kattungar på henne efter jul, så kanske hon får lättare senare när hon löper.
Får veta den vecka eller nästa om S får fortsatt jag hoppas verkligen det men med våran tur så lär det ju inte bli.

Awsome linne jag msåte bara beställa nån gång

http://avanna.se/linnen/svart-oversize-pink-personality/
I have a pink personlity
Snacka att det passar på mig eller detta linne
http://avanna.se/linnen/svart-todaylinne/

Frisk

Har varit på utbildningen både idag och igår är ett riktigt bus väder här regn stup i kvarten och kallt håller på frysa ihjäl förstår inte varför de inte sätter igång fjärrvärmen ännu :S
Annars går det bra går till 14 imorron och måste komma ihåg ett papper.
Är ganska intressant på min utbildning ändå men inte riktigt fullt allt jag hade behövs veta men ja får väl se det som nåt att göra under dagarna plus jag har älskade katter som älskar mig så mycket när jag kommer hem :D

Sjuk

Typiskt nog blev jag sjuk idag vakna med 38.5grader i feber.
När man sen försöker sova efter S åkt vid 7.30 ja nog ska ju rörgubbarna komma och springa in och ut i 2 timmar så var ju ingen ide ens att försöka vila :(
Hade dock sällskap i knät Tiger tycker de är läskiga gubbarna så han kommer i knä och Sakura sitter på golvet brevid mina fötter.
Har dock läst lite i boken som tur jag hade hemma så får försöka ta igen det jag missar idag imorron för då har jag inga val måste gå dit.
Måste även försöka få tag i min sjukgymnast för att kunna träna nu när de typiskt nog ska byta tider i gymmet och självklart den enda dagen jag kan.
Hitta lite bilder på när Tiger var liten

Söndag

Ja då var det söndag igen och innebär raid senare kl 20 och sen lägga sig för att orka upp till utbildningen imorron kl 6. Så har blivit en lugn dag idag sett So you think you can dance och läst lika bloggar inte mycket mer gjort alls idag.
Imorron blir det dock mycket mer att göra stiga upp 6 cykla iväg 7 sen utbildning 8-15 sen cykla för livet till vårdcentralen för att träna innan den stänger.
Var till läkaren i fredags som vanligt alla baa prover men fortfarande nåt som är fel så ska äntligen få göra en bröstkorgs röngten för att se vad som kan vara fel, samt lite roligt så frågar läkaren om jag undersöker mina bröst när jag har ont under bröstet.
Får väl se när jag får tid för röngten men måste ju bli inom 3 veckor för när han tryckte lite försiktigt på min rygg höll jag på hoppa från britsen och verkade som första gången han reagera att jag hade ont genom är du så där öm....

RSS 2.0